6. Кожну заготовку для пелюстки згинаємо навпіл
і на місці згину перекручуємо навколо осі на 360 градусів.
7. Скручену смужку складаємо
навпіл і вигинаємо середину пелюстки від центра до країв, надаючи йому опуклу
форму.
8. Збираємо пролісок:
салатовою серединкою обмотуємо цукерку на дроті і фіксуємо нитками, потім
навколо серединки з цукеркою розміщуємо три білі пелюстки, трохи накладаючи їх
один на одного в одному напрямку, все фіксуємо нитками.
9. Знизу обрізаємо кінчики
пелюсток під гострим кутом до стебла.
10. Повторюємо пункти 3-9 для
кожного проліска.
11. Дві зелені смужки паперу ділимо на 4 частини
кожну, з них вирізаємо листочки і, підкручуючи, надаємо їм форму.
12. Зеленою смужкою двічі
обмотуємо навколо підстави кожної квітки, а потім обмотуємо весь стебло. Десь
на середині стебла вставляємо пару листочків.
13. У корзину вставляємо
відповідний за розміром шматок пінопласту або флористичної губки, зверху губку
закриваємо зеленим папером.
P.S.: Даний МК не мій, я лише ним користуюсь у роботі і ділюсь з тими, хто теж любить робити щось власними руками! Надіюсь, що автор не буде проти і дякую Йому за розміщений МК в Інтернеті!!!
Немає коментарів:
Дописати коментар