понеділок, 4 січня 2016 р.

Фото-МК "Повітряна куля"

Основа кулі - пінопласт або техноплекс, або монтажна піна. Округлу форму обклеюємо папером у кольорі композиції (на двосторонній скотч). Заготовку оклеим бумагой в тон композиции (на 2-о сторонний скотч). Форма може бути не ідеально круглою. Це не так важливо.


Корзина - невеличкий квітковий горщик. Обклеюємо його серветками або паперовими серветками: рвемо на шматки та приклеюємо на клей ПВА. Коли висохне - фарбуємо акриловими фарбами.  
Стропами у нас будуть бамбукові шпажки та дріт. 2 шматки дроту необхідно приклеїти до шпажки (на клей або скотч), в місці з'єднання, а потім усю затайпувати стрічкою, дріт зігнути під кутом в 90 градусів.
Оскільки центр тяжіння композиції буде зміщеним, то корзинку необхідно обтяжити. Можна використовувати дрібні камінчики або звичайний гіпс.
З'єднуємо кулю зі стропами, вклеюємо шпажки в корзину. Внутрішню частину корзини також декоруємо папером, приклеюємо тримачі для "мішечків з балансом", зігнуті з дроту і затайповані стрічкою.

Робимо багато цукерок-фунтиків )) (у мене було 85 штук для шару діаметром 10 см), збираємо їх на кулі.  



Додатковий декор: зав'язуємо бантики на шпильках із дроту, засуваємо їх в основу, рівномірно розприділяючи їх по поверхні кулі.
Корзину також декоруємо срібною стрічкою і шнурівкою, а також декоративну шнурівку натягуємо навхрест ч/з верх (закріплюємо в нижній точув, біля шпажки на клей). Навішуємо цукерковий баласт на корзинку.



Готово!
P.S.: Даний МК не мій, я лише ним користуюсь у роботі і ділюсь з тими, хто теж любить робити щось власними руками! Надіюсь, що автор не буде проти і дякую Йому за розміщений МК в Інтернеті!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар