четвер, 14 січня 2016 р.

Солодкий букет із цукерок та гофропаперу у коробочці (МК)

Деякий час назад я захопилася оформленням солодких композицій в коробочках. Звичайно, можна купити готову уже коробку і оформити її квітами, але це досить таки впливатиме на ціну для клієнта. Оскільки, з солодких композицій цукерки дуже легко виймаються, а композиція залишається у тому ж вигляді і зберігається красивим сувеніром, то декоративна коробочка нам підходить на 100%!

Сьогодні я вирішила поділитися своїм МК з виготовлення коробочки для солодкого букету круглої форми. Звичайно, 90% майстринь можуть виготовити таку роботу і без МК, а от для тих, хто ще не має такого навику я і пишу цю публікацію. 

Що ж, надіюсь що Вам сподобається)))


Для роботи нам буде потрібно:
- ватман (або інша цупка бумага)
- пінопласт або піноплекс
- пістолет з гарячим клеєм
- клей ПВА
- лінійка
- простий олівець
- ножниці
- декоративна бумага для оздоблення

1. Оскільки ми робимо міні-коробку, нам підійде невеличка тарілочка для того щоб зробити форму (ну, якщо у вас немає циркуля як у мене))) Коли ми визначилися з розміром, вирізаємо 3 кругиіз пінопласта. Для зручності я нагрівала ніж і тоді дуже добре різати)
 2. Після того, як ми вирізали наші круги, починаємо складати основу коробки - круги із пінопласту і приклеюємо їх між собою гарячим клеєм.
 3. Визначаємо висоту нашої коробочки. В даному випадку - 14 см. (забула сфотографувати коли робила міні-коробку, тому круги від великої коробки)
 4. До висоти кругів я добавила ще 3 см. І на ватмані малюю полоску в 17 см в висоту і в довжину згідно з об'ємом моєї коробочки.
 5. Ослільки ми намагаємося зробити коробочку натурального вигляду, тому нам ще потрібна полоска в 4 см, щоб зробити імітацію кришки від коробки. Вирізавши смужку, складаємо її вдвоє і виходить смужка в 2 см.
 6. До нашої основної смужки висотою 17 см. добавляємо ще 2 см. і вирізаємо на декоративній бумазі для оздоблення смужку висотою 19 см. і довжиною згідно з об'ємом коробочки.
 7. До меншої смужки в 2 см. ми вирізаємо смужку в 6 см. Щоб тричі її обгормути.
 8. І, звичайно, не забуваємо про дно. Його теж потрібно гарно закрити.
 9. З допомогою ПВА ми збираємо нашу композицію.



 Ось тут кріпиться наша вузенька смужка, яка імітує кришичку, що закладена на дно коробки.
 Такий вигляд має коробочка перед тим, як її можна оздоблювати.




Немає коментарів:

Дописати коментар